Stratview Research fai mai o maketi autu o le meli e faamoemoe e oo atu i le $691 miliona i le 2028

E tusa ai ma se lipoti talu ai nei mai le kamupani suʻesuʻe maketi o le lalolagi Stratview Research, o le maketi o meaʻai autu o le meli e tatau ona faʻatauina i le US $ 691 miliona i le 2028. O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga manino i le faʻamalosia o maketi, mea taua e aʻafia ai le tuputupu aʻe, ma avanoa avanoa mo tagata taʻalo pisinisi. .

O le maketi autu o le meli o loʻo feagai ma le faʻatupulaia tele ona o le siʻitia o manaʻoga mai le tele o pisinisi faʻaaogaina e pei ole aerospace, puipuiga, taʻavale ma le fausiaina.O mea autu o le honeycomb e iai mea faʻapitoa e pei o le mama, maualuga le malosi ma le sili ona maaa, e faʻaogaina lelei mo talosaga e manaʻomia ai le malosi ma le mautu.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga autu o le tuputupu aʻe o maketi o le faʻatupulaia lea o manaʻoga mo mea mama i totonu o le alamanuia aerospace.O mea autu o le meli e pei o le alumini ma le Nomex o loʻo faʻaaogaina lautele i fausaga vaalele, totonu ma vaega afi.O le faʻatupulaia o le taulaʻi atu i le faʻaleleia o le suauu ma le faʻaitiitia o le carbon emissions i totonu o vaalele vaalele o loʻo faʻaosoina ai le manaʻoga mo mea mama, ma faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi autu o le meli.

O lo'o fa'amoemoe fo'i le fa'atupuina o le fa'atupulaia o maketi.O le faʻaogaina o mea faʻaoga autu o le meli i totonu o le taʻavale, faitotoʻa ma panels e fesoasoani e faʻaititia le mamafa atoa o le taʻavale, ma faʻaleleia atili ai le suauu.E le gata i lea, o nei mea e ofoina atu le faʻaleleia atili o le leo ma le vibration-damping properties, e maua ai se faʻataʻitaʻiga filemu, sili atu le toʻa.A'o fa'aauau pea ona taula'i le fa'alapotopotoga tau ta'avale i le fa'atumauina ma fa'aitiitia lona tulaga fa'alesiosiomaga, mana'omialagomelimea e ono tupu tele.

https://www.chenshoutech.com/aluminum-honeycomb-core-with-composite-of-variety-plates-product/

O le fale faufale o se isi nofoaga sili ona fa'aaogaina mo mea e fa'aoga ai le meli.O mea nei e mafai ona fa'aogaina i laupapa fa'amama mama, puipui puipui i fafo ma paneli fa'alogo.O lona fua fa'atatau o le malosi-i-mamafa e avea ma se filifiliga fa'afiafia mo galuega faufale.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le taulaʻi atu i le malosi ma le faʻaauauina o fale faufale o loʻo faʻamoemoeina e faʻateleina ai le manaʻoga mo mea faʻapitoa mo honeycomb.

Asia Pacific ua faamoemoe e puleaina le maketi autu o le meli i luga o le vaitau o le vavalo ona o le televave o le vaalele ma pisinisi tau taavale.Saina, Initia, Iapani, ma Korea i Saute o loʻo tele sao i le faʻatupulaia o maketi i lenei itulagi.O tagata faigaluega maualalo, faiga faʻavae lelei a le malo, ma le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega i atinaʻe atinaʻe ua atili faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi i le itulagi.

O kamupani taʻutaʻua i le maketi autu o le honeycomb o loʻo taulaʻi malosi i le faʻafouina o oloa ma faʻalauteleina le gaosiga gafatia e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga.O nisi o taʻaalo tetele i le maketi e aofia ai Hexcel Corporation, The Gill Corporation, Euro-Composites SA, Argosy International Inc., ma Plascore Incorporated.

I se aotelega, o le maketi autu autu o le meli o loʻo faʻatupulaia tele, faʻatupuina e le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea mama, maualuga-malosi mea i alamanuia e pei o le vaalele, taavale afi ma le fausiaina.O le maketi o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia atili i tausaga a sau, faʻamalosia e mea taua e pei o le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i atinaʻe atinaʻe, faʻamamafa i le faʻaauau, ma le faʻalauteleina o le iloa e uiga i aoga o mea autu o le meli.


Taimi meli: Nov-13-2023